+31 (0)40 - 201 24 88

Machinefabriek De Valk waardeert de samenwerking met Contour. Een bedrijf dat een breed scala aan diensten verleent op het gebied van plaatbewerking. Het specialisme van Contour is met name gericht op terugkerende series van dun plaatwerk. Met een breed arsenaal aan productietechnieken is het bedrijf divers. Zowel eenvoudige monodelen als volledige cleanroom gereinigde samenstellingen kunnen efficient worden geproduceerd. Het bedrijf automatiseert productieprocessen waar mogelijk, maar beschikt ook over een goede dosis vakmanschap op de verschillende productieafdelingen.

Contour heeft zich gespecialiseerd in zowel de productie van grote aantallen als kleine series van specialistische plaatwerk assemblages. Het bedrijf heeft sinds de jaren ’50 ervaring met technieken zoals lasersnijden, kanten, lassen en assemblage. Ook beschikt het bedrijf over een eigen cleanroom en volautomatische beits- en passiveerinstallatie.

Hun werkattitude is er een van nauwkeurigheid en krasvrije afwerking, waardoor ze een breed scala aan industrieën bedienen. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een brede dienstverlening aanbieden die zowel aan de vereisten van de klant als aan hoge kwaliteitsnormen voldoet.

Naar website

Werken bij Machinefabriek De Valk?

Vacatures

We staan voor innovatieve oplossingen en de hoogste kwaliteit tot in de kleinste details.

John Hagelaars Salesmanager De Valk

Contour Covering Technology
Industrieweg 32
7102 DZ Winterswijk

+31 (0)543 546 789

info@contour.eu
contour.eu
Naar website

Terug naar de groep

Ervaar de kracht van veelzijdig vakmanschap