+31 (0)40 - 201 24 88

Over De Valk

In 1948 gestart als kleine ‘familiefabriek’ werkend voor lokale bedrijven is De Valk inmiddels uitgegroeid tot moderne machinefabriek. De Valk is een innovatieve en dynamische metaalfabriek en actief in de optische industrie, de semi-conductor industrie, diverse lichtdivisies van Philips en heeft klanten uit heel Europa.

Uiteenlopende mogelijkheden

De Valk beschikt over een modern machinepark, twee assemblagehallen van samen 2000 m² en een cleanroom klasse 7 met reinigingsstraat van 70 m². Naast de ruime ervaring in engineering, verspanen, montage en afwerken, is de Valk ook voorloper op het gebied van 3D-printing. Dankzij de ontwikkelde kennis en de MetalFAB1 3D-metaalprinter is de Valk een van de weinige Nederlandse fabricanten die 3D-print projecten compleet kan verzorgen. De ruwe print, maar ook de perfecte afwerking.

Ruim 65 jaar staan we voor inventieve oplossingen en de hoogste kwaliteit tot in de kleinste details. Daarmee richten we ons op totaalprojecten. Van schets naar prototype tot uiteindelijk realisatie en installatie bij de klant.

Werken bij Machinefabriek De Valk?

Vacatures

Anvil Industries

De Valk maakt deel uit van Anvil Industries, een samenwerkingsverband van specialisten in mechanische bewerkingen. Alle Anvil-partners zijn zelfstandig, maar versterken elkaar waar mogelijk. Die schaalgrootte zorgt voor een unieke propositie, want daardoor kunnen klanten kiezen voor metaalbewerking in de breedste zin van het woord. Alle partners zijn actief in Zuidoost-Brabant en dat maakt de interne distributiekosten laag. Schakel Anvil in als one-stop-shop en ervaar de meerwaarde van ontzorgen.

Website Anvil

We staan voor innovatieve oplossingen en de hoogste kwaliteit tot in de kleinste details.

John Hagelaars Salesmanager De Valk

Ontdek de mogelijkheden van De Valk.